De bedste og billigste webshop og hjemmeside løsninger

Hvem er Cloudee?
Hvad tilbyder vi?
Hvorfor vælge Cloudee?

Cloudee er et dansk webbureau, som laver hjemmeside og webshop løsninger til mindre erhvervsdrivende. Med mange års erfaring indenfor IT, salg og webdesign er Cloudee en kyndig sparringspartner på nettet.

Cloudee tilbyder kun én komplet hjemmeside eller webshop løsning, da vi ikke vil have uforudsete udgifter til vores kunder. Vi skæddersyer webdesignet til din hjemmeside eller webshop alt efter virksomhedens behov.  Cloudee tilbyder fuld support til vores 4-årige aftaler.

Cloudee er et billigt dansk webbureau, som går ind for gennemsigtige priser uden uforudsete udgifter. En hjemmeside eller webshop fra Cloudee er en komplet løsning, der indeholder alle forudsætninger for et professionelt billede af din virksomhed på nettet. Du kan tilkøbe SEO til vores 4-årige aftaler, hvor en af vores SEO-eksperter vil være tilknyttet kontaktperson.


__________________________________________________________________________________Søgemaskineoptimering af tekst, billeder og teknisk opbygning
Sikrer dig en fuldkommen søgemaskineoptimeret webshop eller hjemmeside.

 
Vælg mellem 1, 2 eller 3 søgeord
Og synliggør din virksomhed på relevante søgeord for under 950 kroner i året.

 
Fast kontaktperson, der varetager din søgemaskineoptimering
Hos Cloudee får du en fast kontaktperson, der tager sig af SEO til din hjemmeside eller webshop.__________________________________________________________________________________


Læs mere om: 

 Cloudee er et billigt webbureau, der leverer gennemsigtige priser uden uforudsete udgifter. Cloudee ønsker at levere et stilfuldt og minimalistisk webdesign efter virksomhedens behov. Vi tilbyder fuld support, søgemaskineoptimering, responsivt design, mobilside, dynamiske visninger og meget mere. Mange års erfaring med IT danner grundlaget for Cloudee, og vi ønsker at hjælpe små erhvervdrivende med deres drømme på nettet.