Komplet hjemmeside og webshop med mail og hosting
Ubegrænset serverplads
Mail-adresse med @ditdomæne.dk
Garanteret 99,9 % oppetid
Læs mails på din smartphone eller tabletVi opsætter de ønskede mail adresser til din webshop eller hjemmeside. Med en personlig mail adresse til dine ansatte med ”@ditdomæne.dk”. Det sætter et professionelt præg på din virksomhed, og med vores ubegrænsede serverplads kan i ikke sende for mange mails! Cloudee Inc hjælper også gerne med opsætning af mail til din smartphone.

__________________________________________________________________________________


Mere

Cloudee tilbyder opsætning af mail til din virksomhed gennem dit eller det ønskede domæne. Så vi opretter gerne e-mail adresser til dine ansatte og eksempelsvis info@ditdomæne.dk eller support@ditdomæne.dk. Vores hosting af dine mails er gennem Google Apps og er derfor automatiseret til IMAP hosting. Dette betyder også, at du kan tilslutte din mail til ”Gmail app’en” på din smartphone eller tablet. Hvis du ønsker mail opsætning fra Cloudee Inc, så vil vi altid sidde klar ved support-telefonen til at hjælpe dig. Kontaktformularen på din hjemmeside eller webshop vil være tilknyttet en af de oprettede e-mail adresser, så en besked gennem kontaktformularen vil blive sendt til eksempelsvis info@ditdomæne.dk. Vi tilbyder i samarbejde med Google enten 30 GB serverplads til mails eller ubegrænset serverplads. Cloudee Inc er Danmark eneste webbureau, der tilbyder ubegrænset serverplads på din mail hosting, og derudover er vi det eneste webbureau, der garanterer 99,9 % oppetid. De 30 GB serverplads er også tilknyttet Google Drev, så du kan oploade virksomheden dokumenter i skyen – med den største sikkerhed på markedet.
Vores hosting er i samarbejde med det CMS-system, der ønskes til din hjemmeside eller webshop. Det er med den højeste sikkerhed, og der tages backup af din hjemmeside eller webshop hver time, så den aldrig vil gå tabt i skyen. Ved en aftale med Cloudee Inc sørger vi for enten 2-årig, 4-årig eller 6-årig hosting. Hvis det ønskes at træde ud af aftalen inden udløb, så er du stadig sikret hosting. Du ejer simpelthen den aftale plads i den aftale periode, og alle rettighed overdraget til din virksomhed, hvis aftalen annulleres. Dette gælder også selve designet på din side og dit domæne. Vi anbefaler alle virksomheder at købe dit domæne 10 år frem, da det vil gavne din placering på Google og hjælpe din SEO (søgemaskineoptimering).