Udspørg vores webshop og hjemmeside løsninger

udspørg vores webshop og hjemmeside løsninger

Hvorfor skal jeg vælge Cloudee Inc?

Cloudee Inc har mange års erfaring indenfor IT. Vi tilbyder Danmarks bedste support hele døgnet rundt, og vi er Danmarks billigste webbureau. Derudover er vi de hurtigste på markedet til at få din komplette webshop online.
__________________________________________________________________________________
Hvilket CMS-system bruger I til jeres hjemmesider og webshops?

Cloudee Inc bruger enten Shopify eller Wordpress. Dette er to af de største CMS-systemer, der sikrer størst mulig flexibilitet og hurtige loading hastigheder (søgemaskineoptimering). Cloudee beslutter i fællesskab med din virksomhed, hvilket CMS-system, der passer bedst til jeres behov.
__________________________________________________________________________________

Kan jeg komme ud af en aftale med Cloudee Inc?

Du kan træde ud af en aftale til hver en tid. Du modtager rettighederne til serverpladsen, mail hosting og dit domæne, så ved en aftale med Cloudee er du sikret hosting i den aftalte periode.__________________________________________________________________________________
Kan jeg opgradere min webshop - eller hjemmeside-pakke?

Du kan til hver en tid opgradere din pakke, men prisfastsættelsen sker efter aftale. Du kan også tilføje en enkelt tjeneste, hvis du eksempelsvis ønsker ”Basis webshop pakken” med mail hosting. Dette aftales på mødet med din virksomhed.
__________________________________________________________________________________Kan Cloudee Inc søgemaskineoptimere min nuværende hjemmeside eller webshop?

Ja, det gør vi gerne – såfremt din hjemmeside eller webshop er hosted på et CMS-system.
__________________________________________________________________________________Hvordan fungerer Cloudee’s prisgaranti?

Op til tre uger efter aftalen indgås har du mulighed for at undersøge markedet for billigere tilsvarende løsninger. Findes dette (vi tvivler stærkt!), så matcher vi prisen.
__________________________________________________________________________________Hvor lang tid går der fra aftale til hjemmesiden eller webshoppen er online?

Hvis du bestiller en hjemmeside kan den være køreklar på en måned, hvis du har tekster og billeder klar. En webshop er køreklar efter maksimalt 3 måneder (typisk 2 måneder), hvis du har tekster og billeder klar. Derfor kan vi også kalde os Danmarks hurtigste webbureau!
__________________________________________________________________________________
Kan Cloudee hjælpe med andre online løsninger – eksempelsvis regnskabsprogram?

Ja, vi tilbyder alle slags online-løsninger!


__________________________________________________________________________________


Yderligere spørgsmål?? Så kontakt os her: