Cloudee Inc: Danmarks bedste og billigste webbureau


Cloudee er et dansk webbureau med hovedbase i København. Cloudee er grundlagt ud fra tanken om, at hjemmeside – og webshop-løsninger kan gøres billigere og bedre end markedet i dag udbyder. Niels Christian Andersen var efter mange år i salgs – og IT-branchen frustreret over de dyre løsninger på markedet, og det var tydeligt, at det kunne gøres bedre. Derfor startede han Cloudee, der er Danmarks billigste og bedste webbureau. Cloudee er kendt for deres billige løsninger og store fleksibilitet.__________________________________________________________________________________

Niels siger dette om sit webbureau:

 ”Efter mange år i salgs – og IT-branchen var jeg træt af, at de danske webbureauer altid forsøger at sælge den dyreste løsning til kunderne, som derfor bliver dyr i forholdt til virksomhedens behov. I Cloudee forsøger vi at afdække virksomhedens behov, så hvis en virksomhed kun har brug for et visitkort på nettet, så skal de have den billigste hjemmeside løsning til 5976 for 2 års hosting. Så kan virksomheden altid købe en support-time, hvis der skal foretages ændringer. Og efter de 2 år kan virksomheden forlænge aftalen for yderligere 2 år for 3000 kroner. Så bliver den 4-årige udgift på mindre end 10.000 for en komplet hjemmeside. Jeg tror, at denne forretningsmodel giver større omsætning i sidste ende, da kunderne vil vende tilbage til Cloudee.”

__________________________________________________________________________________
Mere


Cloudee er i dag på fremtog på det danske marked, og ambitionen er, at blive Danmarks største og billigste webbureau. Med et stort netværk i bagagen har Niels fået samlet et team af medarbejdere, der kan tage Danmark med storm. Cloudee holder i dag til på Nørrebro, hvor hovedkontoret ligger, men der er planer om at udvide til de 3 største byer.  Du kan altid få en opringning eller booke et møde, hvis du ønsker at høre mere om Danmarks billigste hjemmeside og webshop løsninger.