Hjemmesider og webshops med Google Maps og Google Places
Google Mybusiness til din virksomhed
Rutevejledning direkte på hjemmesiden
Skræddersyet Google Maps kort
Få logo og firmaoplysninger på Google MapsMed Google Maps integrerer Cloudee et dynamisk kort på din hjemmeside eller webshop – med et klik kan dine kunder få en rutevejledning. Derudover tilføjer Cloudee Inc dig til Google Places, hvilket giver flere besøgende ved organiske søgninger som ”webbureau i København”. Google Places gør også din virksomhed synlig på Google Maps kortet.

__________________________________________________________________________________Google Maps


Google Maps giver mulighed for at integrere et kort på din hjemmeside eller webshop. Dette giver dine kunder mulighed for, at kunne orientere sig på et kort direkte på din side, og få en rutevejledning til dit kontor, lager eller fysiske butik. Dette gør, at dine kunder bliver på din hjemmeside eller webshop for at finde din virksomhed, og dine kunder vil typisk gå ind på din side, hvis de skal finde din virksomhed igen – det skaber mere trafik på din side.__________________________________________________________________________________
Google Places er en tjeneste lavet af Google, så forbrugere kan finde butikker, restauranter, håndværkere m. m. i nærheden. Cloudee tilføjer din hjemmeside eller webshop til Google Places, hvorefter din virksomhed også vil kunne ses på Google Maps kortet. Derudover vil din virksomhed være mere synlig på søgninger som eksempelsvis ”billige webbureauer i København”. Det er især attraktivt for virksomheder, der primært henter kunder i lokalområdet.


__________________________________________________________________________________Mere

Hvis din hjemmeside eller webshop ligger på side 2 i den organiske søgning (din søgning uden reklamer) på eksempelsvis ”billige webbureauer i København”, så vil en tilføjelse til Google Places måske betyde side 1 placering. Se eksempel her:Du kan se på det ovenstående eksempel med ”billige webbureauer i København”, at ”visualminority.dk” er nummer 1 i den organiske søgning, og virksomheden burde derfor også være nummer 1 på Google Places. Men webbureauet har åbenbart ikke tilføjet sig selv til Google Places (webbureauet må åbenbart ikke have kendskab til Google Places, så lad vær med at vælg dem!), så derfor er de ikke med i Google Places søgningen. Nummer 2 i den organiske søgning er heller ikke tilføjet til Google Places, utroligt det kan ske for et webbureau! Derfor er det vigtigt, at din hjemmeside eller webshop bliver tilføjet til Google Places, da der er mange kunder at hente derigennem. Er du allerede på side 1, så skader det aldrig at være det 2 gange!


Få et uforpligtende tilbud