Danmarks bedste og billigste søgemaskineoptimering (SEO)


Din søgemaskineoptimering bestemmer din placering på Google, så nummer 1 på Google har den bedste søgemaskineoptimering. Du kan dele SEO op i 2 dele – Intern SEO og Linkbuilding. Linkbuiding kan du starte på selv i dag – det kræver bare, at du linker til din side, hver gang du er aktiv på en anden side. Den interne SEO leverer vores SEO-eksperter, hvor du kan vælge op til 3 søgeord. Vi søgemaskineoptimerer dine meta tags, meta beskrivelser, alt-tekst, ankertekst, billeder, tekster og meget mere.Vi tilbyder:
__________________________________________________________________________________


Søgemaskineoptimering af tekst, billeder og teknisk opbygning
Cloudee søgemaskineoptimerer dine meta tags, meta beskrivelser, alt-tekst og meget mere.

 
Vælg mellem 1, 2 eller 3 søgeord til din webshop eller hjemmeside
Bliv synlig i Google’s organiske søgning og på Google Places

 
79 kroner i måneden for ét søgeord
Synliggør din virksomhed på relevante søgeord for under 950 kroner i året.

 
Fast kontaktperson, der varetager din søgemakineoptimering
Hos Cloudee får du en fast kontaktperson, der tager sig af din søgemaskineoptimering__________________________________________________________________________________

Få et uforpligtende tilbud__________________________________________________________________________________Mere

Søgemaskineoptimering af din hjemmeside er en meget omfattende proces. Der er mange faktorer, som spiller ind i din placering på Google. Cloudee søgemaskineoptimerer først og fremmest din hjemmeside i form af behandling af tekster og den tekniske opbygning af siden. Dette betyder, at Cloudee og din virksomhed finder frem til relevante søgeord (eksempelsvis ”billige webshops”), og disse søgeord vil vi proppe ind i den tekniske opbygning og i dine tekster, sådan så Google opfanger dem bedst – det hjælper altså ikke at skrive ”billige hjemmesider” 100 gange i træk! Dette vil have en stor effekt på din placering på Google, men det kan ikke sikre en side et placering. Det leder hen til spørgsmålet, hvorfor? Din placering på Google afhænger af mere end søgemaskineoptimering. Linkbuilding er den mest effektive søgemaskineoptimering, hvilket praktisk talt betyder, at det website med flest henvisninger (links fra andre hjemmesider til din egen hjemmeside) har bedst chancer for en placering først. Men det er her vores søgemaskineoptimering spiller ind! For hvis en hjemmeside har mange henvisninger, men ikke er søgemaskineoptimeret med nogle søgeord, så vil hjemmesiden ikke opnå høj placering. Du kan selv gå i gang med at søgemaskineoptimere din hjemmeside ved at smide et link ind til din hjemmeside hver gang, du skriver noget på en anden hjemmeside. Det hjælper dog ikke, at skrive en besked med et link til din hjemmeside på en masse forums, da Google kan opfange, at du ikke skriver noget relevant, og det kan i sidste ende betyde, at du bliver smidt af Google. Cloudee Inc laver gerne en analyse af mulighederne for side et placering for din virksomheds relevante søgeord, men vi kan ikke give nogle garantier, da dine konkurrenter i morgen kan søgemaskineoptimere deres hjemmeside. Men vi giver en grundig guide til linkbuilding, og så leverer vi Danmarks bedste og billigste søgemaskineoptimering til din hjemmeside eller webshop.